Запаљен скупоцјени "ренџ ровер", током увиђаја нападнута полиција

Јасмина Салопек
Foto: Добојски инфо/Архива

ДОБОЈ - Аутомобил "ренџ ровер" у власништву Адријане Петровић (35) из Добоја запаљен је на паркингу у том граду, а њен партнер Александар Васиљевић (32) из Добоја ухапшен је због сумње да је напао полицајце док су обављали увиђај, сазнаје "Глас Српске".

Из Полиције управе Добој саопштили су да им је пожар пријављен у недјељу око 23.20 часа у улици Цара Душана у Добоју.

- Одмах по пријави на мјесто пожара изашли су полицајци Полицијске станице Добој, те су утврдили да је  пожар избио на аутомобилу марке "ренџ ровер" којег користи А. П. из Добоја- саопштили су из полиције.

Наводећи иницијале, додају да је, док је полиција поступала по пријави, на мјесто пожара дошао и Васиљевић који је псовао и вријеђао полицајце.

Сазнајемо да је полицајцима пријетио ријечима „запалићу вам службена аута“, након чега је покушао једног од њих и да удари шаком, па је ухапшен.

Пожар су локализовали припадници Територијалне ватрогасне јединице Добој, а приликом пожара дошло је до оштећења возила на предњем лијевом и предњем десном блатобрану као и на мотору возила.

- Извршен је увиђај, а према изјави власнице причињена  је материјална штета у износу од око 30.000 КМ-појаснили су у полицији.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног  тужилаштва Добој који је рекао да се ради о кривичном дјелу оштећење и одузимање туђе ствари као и о кривичном дјелу напад на службено лице у вршењу службене дужности.

Петровићева и Васиљевић су у новембру прошле године ухапшени у акцији "Смола" због шверца наркотицима и код њих је пронађено 910 грама хашиша. 

Обоје осумњичених познати су полицији од раније, а Васиљевић је бивши момак Сашке Ковачевић познате као Фатална Сашка из Модриче која је осуђена на годину затвора јер је порно снимцима уцјењивала фратра. Васиљевићу је полиција у јануару одузела и скупоцјени "БМW X6" због неплаћених казни од  око 1.632 КМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана