"За све је он крив": Проговорила рођака жене, која је с мужем скочила са солитера

ГС
"За све је он крив": Проговорила рођака жене, која је с мужем скочила са солитера

Пред стотинак рођака и пријатеља уз пратњу црквеног хора сахрањени су Мартина П. С. и њена два сина на локалном гробљу у Бачком Петровцу.

Њени најближи су неутјешни, а како се након сахране могло чути, они за трагедију криве Лава П. С., оца дјечака.

Тихо и између себе, Мартинини најближи говорили су: “За све је он крив” мислећи на Мартининог супруга Лава који је са њом скончао скоком са солитера у Новом Саду.

– Мартина је била добра дјевојка, а он ју је одвукао од породице и посвађао са њима! Па видите да ни са својом породицом није био у добрим односима – прича кроз сузе Мартинина рођака.

Ишла само до продавнице

Како је испричала репортеру Блица након сахране, Мартинини најближи су чули како јој Лав није дозвољавао да излази са дјецом ван куће.

– Људи су знали да је она могла да иде најдаље до продавнице. Само се по дворишту изнајмљене куће у Петроварадину са дјецом играла. Била је брижна мајка и не можемо да вјерујемо да је она крива за то. Не би она руку на дјецу дигла. То је њена крв, наша крв… – прича уплакана саговорница.

Мартина која је скочила са солитера

Додаје да цијела породица сумња да ју је Лав залудио, а можда чак и присилио да све то ураде.

– Колико знамо, није јој дао ни да се запосли. Када је први син напунио годину дана могла је да почне да ради, а мали да иде у вртић. Међутим, изгледа да јој није дао. Ужас! Овакву трагедију не памте генерације уназад! Велики је гријех извршити самоубиство, а камоли дјеци наудити. Нека им је Бог у помоћи! – јада се саговорница.

Подсјетимо, први токсиколошки резултати обдукције дјеце за које се сумња да су их убили мајка и отац Мартина П.С. и Лав П.С. показали су да су им у тијелу нађене одређене супстанце које би могле довести до њихове смрти.

Скочили са солитера

Подсјетимо, млади брачни пар, извршио је самоубиство у петак скоком са зграде на Лиману 2.

Они су око 22 часа у петак ушли у зграду на Булевару цара Лазара 7, попели се на посљедњи спрат, разбили стаклена врата и ушли на кров, а затим заједно скочили у смрт, а према ријечима станара ове вишеспратнице, они нису њихове комшије. Брачни пар је идентификован на основу отисака прстију.

Овај брачни пар је живио у Петроварадину.

Убрзо потом је откривено да је овај брачни пар, прије него што су извршили самоубиство, убили сопствену дјецу.

Тијела двојице дјечака од једне и три године пронађена су у кући у Петроварадину.

Мотиви загробног живота

У кући у којој је живио брачни пар са дјецом пронађени су египатски симболи на зидовима. Наводно, симболи су нађени у дневном боравку, а у соби у којој су спавали је био брачни кревет и креветац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана