Доскорашњи саиграч и бивши тренер опростили се од младог фудбалера

ГС
Foto: Фејсбук

СРБАЦ - Митар Трифковић, бивши саиграч трагично настрадалог Милована Новаковића опростио се од великог друга дирљивим ријечима.

Милован Новаковић (29) из Српца погинуо је у саобраћајној несрећи која се догодила јутрос око 5.50 часова на магистралном путу Градишка-Бањалука у мјесту Ровине.

Новаковић и Трифковић су до јуче фудбалски хљеб заједно зарађивали у аустријском Лизену, дијелили добро и лоше, а Трифковић је за Српскаинфо нагласио да је страдали малдић "био добар као хљеб".

– Није фраза, буквално је тако. За другог би дао све, по цијену да њему ништа не остане. Јако ми је тешко, не могу да вјерујем да га нема – рекао је Трифковић.

Новаковић је јутрос погинуо у тешкој саобраћајној несрећи на путу Градишка – Бањалука у мјесту Ровине тако што је са својим аутомобилом подлетио под камион.

– Увијек је био некако насмијан, имао неке своје идеје, живио је за друштво и неке моменте… На терену је давао посљедњи атом снаге, све је радио за екипу – нагласио је Трифковић.

Прве праве сениорске кораке Новаковић је направио у Козари из Градишке гдје га је тренирао Вуле Тривуновић.

– Био је јако поштен и вриједан дечко. Памтим га као јако веселог, радног и професионалног играча, сјајног човјека. Био је пун живота, увијек расположен и спреман за шалу, стварно је био ведар момак. Велики губитак за све нас и наравно његову породицу – нагласио је Трифуновић за Српскаинфо.

Нападач из Српца је током каријере играо још за Звијезду 09, Орашје, зворничку Дрину, Славију из Источног Сарајева и Љубић.

Од њега су се опростили фудбалски клубови Слога Србац,  ФК Крупа, Козара Градишка, Љубић Прњавор...

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана