Возилима блокирали полицију, па из полицијског аута извукли суграђанина и претукли га

Небојша Томашевић
Возилима блокирали полицију, па из полицијског аута извукли суграђанина и претукли га

ПЕТРОВО - Полиција је ухапсила С.С. и А.С. као и П. П. из Петрова који су у мјесту Сочковац блокирали полицијско возило и потом из њега извукли и претукли З.Б. кога је полиција водила на саслушање.

Како је саопштено из Полицијске управе Добој напад се догодио суботу.

-Наведене особе су на регионалном путу Добој - Петрово у мјесту Сочковац општина Петрово, својим возилима извршиле запречавање службеног возила са предње и задње стране, те  онемогућили даље кретање возила у оба правца. Након тога је С.С. пришао вратима возача те преко полицијског службеника покушао да зада ударац лицу З.Б. које се налазило на мјесту сувозача, а које је требало  да буде саслушано у службеним просторијама Полицијске станице Петрово. У истом моменту су А.С. и П.П. отворили врата сувозача на истом службеном возилу и из истог извукли Б.З. и задали му неколико удараца - наводи се у саопштењу.

Додаје се да је тада један полицајац изашао из службеног возила и својим тијелом спријечио наведена лица да наставе са ударцима, затим је издао наређења да престану са радњама што су исти и учинили.

- Б.З. је службеним возилом превезен у просторије ПС Петрово, а затим је због задобијених повреда упућен у Дом здраља Петрово одакле је пребачено у болницу Свети апостол Лука у Добоју. С.С, А.С. и П. П. су уз извјештај о извршеним кривичним дјелима  предати у надлежност Окружног јавног тужилаштва Добој - саопштила је полиција.

Истиче се да се осумњиченима С.С. и А. С. на терет ставља насилничко понашање и спречавање службених лица у вршењу службене радње, док се П.П. терети за спречавање службених лица у вршењу службене радње.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана