Возачу показивао средњи прст, па му полупао стакло на ауту када је стао испред семафора

Небојша Томашевић
Возачу показивао средњи прст, па му полупао стакло на ауту када је стао испред семафора

БАЊАЛУКА - Ранко П. из Бањалуке ухапшен је због сумње да је разбио задње вјетробранско стакло на „алфа ромеу“ власништво Ријада М. из Јајца, након што се возило зауставило испред семафора, потврђено је „Гласу Српске“.

Сазнајемо да је Ранко П. Прије тога током вожње показао средњи прст возачу „алфа ромеа“ Ријаду М.

Из Полицијске управе Бањалука, наводећи иницијале, саопштили су да се осумњиченом Бањалучанину на терет ставља кривично дјело оштећење и одузимање туђе ствари.

-  Полицијским службеницима Полицијске управе Бањалука, 17. августа  обратио се  Р.М. и пријавио да му се за вријеме вожње у аутомобилу, из другог возила њему непознато лице обраћало гестикулирајући непримјерено рукама. Р. М. је навео да је та особа по заустављању на семафору изашла из свог возила и разбила задње вјетробранско стакло на његовом возилу- наводи се у саопштењу.

Додаје се да је полиција оперативним радом брзо дошла до сазнања да је извршилац овог кривичног дјела Р.П. који је лишен слободе и саслушан на наведене околности.

- О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који се изјаснио да се у конкретном случају ради о кривичном дјелу оштећење и одузимање туђе ствари. Након евидентирања и комплетирања свих чињеница тужилаштву ће бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу- рекли су у полицији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана