Возач који је побјегао с мјеста несреће познат по крађама

Небојша Томашевић
Возач који је побјегао с мјеста несреће познат по крађама

БАЊАЛУКА – Спасоје Јанковић (63) из Челинца, који је ухапшен због сумње да је аутомобилом "шкода" ударио пјешака Ј.Т. из Бањалуке и побјегао, од раније је познат полицији по кривичним дјелима, потврђено је "Гласу Српске".

Јанковић је раније хапшен углавном због крађа кафе и других артикала по маркетима.

Како је саопштено из Полицијске управе Бањалука, наводећи иницијале, несрећа коју је скривио Јанковић десила се 8.октобра у улици Булевар српске војске у Бањалуци.

-  Истрагом је утврђено да је лице С.Ј. из Челинца возећи аутомобил "шкода" учествовало у саобраћајној незгоди и том приликом се удаљило са лица мјеста и није пружило помоћ повријеђеном лицу. У незгоди је повријеђен пјешак Ј.Т. из Бањалуке, којем је љекарска помоћ му је указна на Универзитетском – клиничком центру Републике Српске - рекли су у полицији.

Појаснили су да су полицијски службеници  16. октобра ухапсили лице С.Ј.  због сумње да је починило кривична дјела угрожавање јавног саобраћаја и непружање помоћи лицу повријеђеном у саобраћајној несрећи. 

Јанковић је више пута хапшен због крађа по маркетима, а  током 2011. године је привођен због сумње да је је у "Делта максију" у Мркоњић Граду украо 15 паковања кафе "ОМ" по 200 грама, шест паковања по 100 грама и једну боцу вина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана