Возач аутомобила погинуо у судару са камионом

ГС
Foto: Тузлански.ба

У касним послијеподневним сатима у непосредној близини Тузле догодила се тешка саобраћајна несрећа у којој је једна особа смртно страдала, потврђено је из кантоналне полиције.

На магистралном путу М-18 у мјесту Босанска пољана, које се налази између петље Шићки брод и насеља Хусино око 17 сати се догодила саобраћајна несрећа у којој су учествовали теретно моторно возило Мерцедес, којим је управљао возач С.Б. из Осмака и путничко моторно возило Волксваген Поло за чијим се воланом налазио непознати мушкарац.

"Том приликом је НН возач Волксваген Пола смртно страдао на мјесту догађаја, што је изласком на лице мјеста констатовао љекар мртвозорник Дома здравља Тузла. На лице мјеста одмах су упућени полицијски службеници Полицијске станице Запад и истражиоци ОКП ПУ Тузла, те је обавијештен и дежурни тужилац" казала јепортпаролка Управе полиције МУП-а ТК Аднана Спречић.

Тренутно је у току увиђај којим на мјесту догађаја руководи дежурни тужилац, а проводе га истражиоци и криминалистички техничар ОКП ПУ Тузла.

Због увиђаја је саобраћај на наведеном путном правцу на потезу Хусино - петља Шићки Брод у потпуности обустављен од 17 сати и одвија се алтернативно правцима Хусино- Миладије - Сипореx и обратно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана