Водио овце кроз рођакову њиву, овај га изударао штапом, па давио

GS
Водио овце кроз рођакову њиву, овај га изударао штапом, па давио

Општински суд у Травнику потврдио је оптужницу Кантоналног тужилаштва Средњобосанског кантона против Мате Кепић-Трутића званог “Брацо” јер се сумњичи да је починио кривично дјело лака тјелесна повреда.

У оптужници се наводи да је наведено лице 2. априла ове године у припитом стању са стадом оваца пролазио кроз њиву свог рођака Н.К., која се налазила уз његову кућу.

“Тад му се Н.К. обратио ријечима “зашто пуштат овце испред његове куће” након чега га је Мато гурнуо и ударио више пута штапом по леђима обраћајући му се ријечима “био је један такав у Хрватској па је сад под земљом, нећете ви овдје остати побит ћу вас”, те му потом сјео на леђа и објема рукама ухватио за врат и почео давити”, стоји у оптужници.

Даље пише да га је на овај начин лако тјелесно повриједио и нагњечио му десну страну грудног коша, свјестан да таквим понашањем другог може лако повриједити, пишу Независне.

“Оштећени Н.К. се затим успио отргнути и побјећи кући, након чега се због повреда које је задобио обратио Дому здравља Травник и предметни догађај пријавио Полицијској станици Травник”, закључује се у оптужници, преноси БЛ Портал.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана