Власници локала "План Б" пуштени након испитивања

Срна
Власници локала "План Б" пуштени након испитивања

БАЊАЛУКА – Власници угоститељског објекта "План Б" у Бањалуци Петар и Гојко Дукић, који су ухапшени у недјељу увече у овом граду, данас су пуштени на слободу.

Како су рекли из Министарства унутрашњих послова Републике Српске, уз навођење иницијала, они су пуштени након криминалистичке обраде.

"Окружном јавном тужилаштву Бањалука биће поднесен извјештај против лица П.Д. за кривично дјело прикривање, док је лице Г.Д. саслушано у својству свједока", саопштено је из МУП-а РС.

Приликом претреса локација које користе наведени, код Петра Дукића су пронађена два моторна возила за којим је расписана потрага. Осим тога, полиција је у недјељу увече претресла и ресторан "План Б".

Полицијски службеници настављају истрагу и даље активности у овом предмету.

Подсјетимо да су наведени ухапшени због сумње да су у својој кући крили Милоша Божовића за којим је расписана Интерполова потјерница због тешког убиства у Црној Гори, а који је у суботу ухапшен у Бањалуци.

Суд БиХ јуче је одредио притвор Божовићу, који може трајати најдуже 18 дана.

Према писању медија из Црне Горе, Божовић је један од оптужених за подстрекивање на убиство Никшићанина Ранка Вулетића које се догодило у августу 2019. године.

За подстрекивање на убиство заједно са Божовићем оптужен је и Андрија Марковић, док је за убиство оптужен Вук Лалатовић, преносе Независне новине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана