Високо: Отац монструм силовао кћерку док му је супруга спавала у другој соби

ГС
Високо: Отац монструм силовао кћерку док му је супруга спавала у другој соби

ВИСОКО - Општински суд у Високом у цијелости је потврдио оптужницу Кантоналног тужилаштва Зеничко-добојског кантона којом је Т. А. из Високог оптужен за силовање своје кћерке.

Према наводима из оптужнице, Т. А. је силовао кћерку у ноћи између 14. и 15. фебруара ове године у породичној кући. Док је његова супруга спавала у дневном боравку, оптужени је у другој соби гдје спавају он и кћерка А.Т. , пришао кћерки која је спавала на мадрацу.  

– Најприје ју је преко деке и чупавца којим је била покривена притиснуо с обје руке у предјелу стомака и покушао стргнути деку и чупавац са ње, говорећи јој „Ја ти жваљо?" па када је А. ухватила чупавац, употребом силе нагло стргнуо са ње деку и чупавац, потом свукао своје хлаче до кољена, клекнуо изнад ње и на силу јој свукао хеланке које је имала на себи. Док се А. опирала, он је својим ногама притиснуо њене ноге и раширио их, а рукама ухватио А. руке и држао их изнад њене главе- наводи се у оптужници Тужилаштва ЗДК.

Отац моснтрум је тада силовао кћерку након чега је она некако успјела да ослободи руке и ноге и одгурне га од себе.

Он је обукао хлаче и вратио се на кауч на којем иначе спава, а потом јој је поново пришао. Клекнуо је поред мадраца на којем је лежала и дирао руком по свом сполном органу након чега је задовољио своју похоту.

– Кћерки је потом дао 20 КМ и запријетио да о томе што се десило не смије никоме рећи јер ће је истјерати из куће и имаће проблема и она и он, чиме је починио кривично дјело силовање и родоскрвнуће – наведено је у оптужници, пише Аваз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана