”Више неће бити ни мене ни ње” Убица кћерки најавио свирепи злочин

ГС
”Више неће бити ни мене ни ње” Убица кћерки најавио свирепи злочин

ФОЧА - Тијела Радомира Андрића (69) и његове супруге Милеве (61) пронађена су у њиховој кући у насељу Ратаја код Фоче, а према незваничним информацијама муж је из пиштоља убио супругу, па пресудио себи.

Како сазнаје АТВ, на то указују и први резултати истраге којима је утврђено да је Радомир прије злочина телефоном позвао једну од својих кћерки и саопштио јој да ”више неће бити ни њега ни ње”, мислећи на своју супругу.

Уплашена кћерка је, након тог шокантног разговора с оцем, позвала рођака који живи у близини да оде до њених родитеља и види шта се дешава. Нажалост, стигао је прекасно. Затекао је закључана врата куће, а како му нико није отварао развалио је врата, ушао унутра и затекао тијела супружника.

”У кући су пронађена два тијела са ранама од ватреног оружја, а крај је затечен пиштољ. Све указује на убиство и самоубиство, али су истражне радње и даље у току”, каже извор АТВ-а.

Из ПУ Фоча раније саопштено да су тијела пронађена јуче око 17 часова након пријаве полицији.

На лице мјеста изашли су службеници Полицијске управе Фоча, заједно са службом Хитне медицинске помоћи. Увиђај на лицу мјеста извршио је дежурни тужилац Окружног тужилаштва Требиње и криминалистичка полиција.

Наложена је обдукција која ће бити обављена у Универзитетској болници Фоча.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Убиство и самоубиство у Фочи: Убио супругу па дигао руку на себе

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана