Више лица кажњено због злоупотребе дроге

Srna
Више лица кажњено због злоупотребе дроге

БАЊАЛУКА - Припадници Полицијске управе Бањалука ухапсили су протеклог викенда више лица током рада на спречавању кривичних дјела и прекршаја из области злоупотребе дроге.

Из ове управе је саопштено да је ухапшено лице из Бањалуке чији су иницијали Д.С. због кршења Закона о јавном реду и миру, те С.Ж. из истог града због кршења Закона о производњи и промету дроге.

"Лице Д.С. је подвргнуто испитивању на присуство дроге у организму и утврђено је присуство ТХЦ-а и спида. Код лица С.Ж. пронађена је ПВЦ врећица у којој се налазила одређена количина марихуане", наводи се у саопштењу.

Протеклог викенда ухапшено је и лице из Градишке чији су иницијали А.К. због кршења Закона основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ.

"Заустављен је аутомобил `фолксваген`, а лице које је управљало возилом одбило је да се подвргне испитивању на присуство дроге", саопштено је из бањалучке полиције.

У Бањалуци је током викенда ухапшено и лице из Бихаћа чији су иницијали С.Ћ. код којег је пронађена одређена количина кокаина.

Ухапшено је и лице из Бањалуке чији су иницијали Б.Б. због кршења одредаба Закона основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ, а кажњена су и друга лица која су одбила да се подвргну испитивању на присуство дроге. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана