Више хапшења по потрагама судова

Срна
Foto: Илустрација

САРАЈЕВО- На граничним прелазима у БиХ ухапшено је више лица по потрагама судова, саопштила је данас Гранична полиција.

На граничном прелазу Зворник ухапшен је држављанин БиХ Д.Т. /34/, а на прелазу Каракај лице Е.К. /55/ јер је утврђено да их потражује Основни суд у Зворнику.

Гранична полиција ухапсила је јуче на Аеродрома Сарајево држављанина Канаде Ј.П. /52/, након што је утврђено да га због кривичног дјела лака тјелесна повреда потражује тужилаштво Кантона Сарајево. Ово лице је ухапшену на лету за Беч.

Дан раније, на сарајевском аеродрому је ухапшен држављанин БиХ А.С. /39/ којег Основни суд Брчко дистрикта потражује због неовлаштене производње и стављања дроге у промет, а Општински суд у Орашју због кривичних дјела побуна особа којима је одузета слобода и напад на овлаштену службену особу. За овим лицем потрагу је расписао и Општински суд у Градачцу због кривичног дјела тешка крађа.

Држављанин БиХ чији су иницијали С.М. /28/ ухапшен је на граничном прелазу Градишка у уторак, 19. октобра, након што је утврђено да га потражује Основни суд у Добоју ради издржавања казне затвора.

На Аеродрому Тузла на лету из Малмеа ухапшен је држављанин БиХ М.С. /20/, након што је граничним провјерама утврђено да га потражује Основни суд у Бијељини због угрожавање јавног саобраћаја.

Држављани БиХ М.Х. /27/ и А.Р. /37/ ухапшени су 15. октобра на граничном Дољани, јер је утврђено да Општински суд у Високом потражује М.Х. потражује због неовлаштене производња и стављање дроге у промет, а А.Р. због оштећења туђе ствари.

Сва ухапшена лица предата су припадницима надлежне судске полиције, наводи се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана