Ватрогасно возило усмртило жену

Небојша Томашевић
Ватрогасно возило усмртило жену

ЗВОРНИК - Пјешак Госпа Б. из Тршића код Зворника погинула је синоћ када је на њу налетјело ватрогасно возило "махидра" којим је управљао Александар С. (41), потврђено је "Гласу Српске". У саобраћајној несрећи у мјесту Тршић на подручју Зворника погинула је жена коју је, док је пјешачила, ударило ватрогасно возило.

Из Полицијске управе Зворник, наводећи иницијале возача, саопштено је да се несрећа десила синоћ око 21 час у мјесту Тршић на магистралном путу Зворник-Бијељина.

- Полиција је обавила увиђај, а  тијело страдале особе превезено је у Завод за судску медицину Бијељина, гдје ће бити извршена обдукција. Против возача ватрогасног возила "махидра"  А. С. биће поднесен извјештај због сумње да је починио кривично дјело угрожавање јавног саобраћаја - саопштено је из Полицијске управе Зворник.

Незванично сазнајемо да је ватрогасно возило кренуло на гашњењ пожара,а претпоставља се да је узрок несреће навјероватније пребрза вожња.

Из ПУ Зворник апеловали су на грађане-пјешаке да  користе рефлектујуће флуоресцентне прслуке приликом кретања коловозом у условима лошег освјетљења.

- Такође апелујемо  да се крећу уз крајњу ивицу коловоза, те да користе батеријске лампе или други вид освјетљења како би били што уочљивији осталим учесницима у саобраћају, а све у циљу постизања веће безбједности свих учесника у саобраћају - наглашено је у саопштењу ПУ Зворник.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана