Ватрогасци спријечили жену да скочи са куће

ГС
Foto: infoprijedor.ba

ПРИЈЕДОР - Приједорски ватрогасци ноћас су спасили жену која се попела на кров куће, двоспратнице, високе око десетак метара с које је гласно пријетила да ће скочити.

 

 

Приватна кућа се, како пише Инфоприједор налази у близини Психијатрије гдје је жена дан раније хоспитализована. Драма је трајала око 15-так минута прича Радован Мартић, вођа приједорских ватрогасаца.

"Позвали су ме ватрогасци. Жена је била на крову, пријетила је да ће скочити, није дозвољавала ником, па ни нама да се попнемо на кров. Рекла је да ме познаје и да само мени вјерује. Покушао сам да је одговорим, говорио јој да вриједи живјети због дјеце. На крају је пристала, под условом да је кући врате ватрогасно возило", каже Мартић и додаје да му није било свеједно.

"То су тешке ситуације. Касније сам сазнао да је током ноћи напустила Психијатрију, прешла преко цесте и попела се на ту приватну кућу", каже Мартић.

На лицу мјеста били су полицијски службеници ПС Приједор 2, ПУ Приједор који су први изашли на лице мјеста и Служба хитне помоћи Дома здравља Приједор која је несретну жену након што се спустила с крова вратила на одјел Психијатрије на даљње лијечење.

Како сазнајемо она је Психијатрију напустила непосредно прије наведеног догађаја. Ријеч је иначе о особи која је и раније у више наврата хоспитализована у овој здравственој установи. У ПУ Приједор кратко је потврђено да им је овај случај пријављен пола сата након поноћи када су изашли на терен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана