Узгајали марихуану у напуштеној кући на подручју Бањалуке

Н. Т.
Foto: ГС

БАЊАЛУКА - Полиција је у акцији „Пиран“ ухапсила Ј.М. и Ђ.П. због сумње да су у напуштеној кући узгајали и организованио препродавали наркотике.

Како је саопштено из Министарства унутрашњих послова Републике Српске осумњичене терете за организвани криминал и неовлаштени промет опојним дрогама.

- Лица се сумњиче да су у периоду од јула 2021. године до јула 2023. године у напуштеној кући, на подручју Бањалуке, као организована криминална група направили лабораторију за вјештачку производњу дроге марихуане „canabis sativa“. У овим активностима извршен је претрес лица, кућа, помоћних објеката и моторних возила које користе осумњичена лица, којом приликом су пронађени и одузети моболни телефони, новац, опрема за производњу опојне дроге, као и други предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичних дјелa - наводи се у саопштењу МУП-а РС не анводећи више детаља.

Акцију „Пиран“ су  извели  припадници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а РС у сарадњи са полицијским службеницима Полицијске управе Бањалука.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана