Ужас у Добоју: Отац сјекиром повриједио сина, па се избо ножем

Небојша Томашевић
Ужас у Добоју: Отац сјекиром повриједио сина, па се избо ножем

ДОБОЈ - Двије особе задобиле су тешке тјелесне повреде опасне по живот, саопштено је из Полицијске управе Добој.

Како наводe у полицији, све се десило јутрос у улици Добојских бригада када је једно лице у помоћном објекту повриједило друго, а затим и себе. Према причама Добојлија наводно је отац ножем повриједио сина, а затим и себе.

Незванично, полиција је на мјесту напада пронашла сјекиру и нож који су највјероватније коришћени приликом напада.

Извор близак истрази рекао је да се претпоставља да је отац сјекиром ударио сина, а потом ножем повриједио себе те да је оставио опроштајно писмо.

У полицији нису могли да говоре детаље и потврде ове информације, те су истакли да су екипе на терену и да врше увиђај.

- Случај је полицији пријављен данас око 10.15 часова, а повријеђене особе су возилом Службе хитне помоћи Дома здравља Добој превезене су у добојску болницу ради указивања потребне љекарске помоћи, а задобиле су тешке тјелесне повреде опасне по живот  - наводи се у саопштењу полиције.

У болници "Свети апостол Лука" у Добоју рекли су да су запримилие два пацијента са тешким тјелесним повредама, од којих је један с повредом главе и обилним крварењем упућен на Одјељење неурохирургије Универзитетског клиничког центра у Бањалуци.

Други пацијент смјештен је у Јединици интензивне његе Службе за хирургију добојске болнице у тешком стању усљед повреда задобијених на грудном кошу, обе подлактице односно ручна зглоба и оба скочна зглоба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана