Управа за игре на срећу: Извршено 166 контрола, издато пет прекршајних налога

Срна
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА- Инспектори Републичке управе за игре на срећу извршили су 166 контрола приређивача игара на срећу у Републици Српској и том приликом издали пет прекршајних налога.

Контрола приређивача игара на срећу вршена је од 25. до 31. јануара у Лакташима, Бањалуци, Мркоњић Граду, Зворнику, Власеници, Челинцу, Теслићу, Градишци, Бијељини, Добоју, Дервенти, Новом Граду и Модричи.

Инспектори Републичке управе за игре на срећу утврдили су неправилности од физичких лица у кафе бару "Милано" у Зворнику, у кафе бару "Марадона" у Власеница, кафе бару "Валентино два" у Модричи, Угоститељском објекту "Дансеј" у Лакташима и у Пословном простору у Добоју.

Из Републичке управе за игре на срећу наводе да ће и у наредном периоду наставити са интензивним спровођењем инспекцијских надзора у циљу откривања прекршаја из области игара на срећу.

У саопштењу се наводи да су подаци о извршеним седмичним контролама, са посебним нагласком на оне који не поштују прописе, бити објављивани на интернет страници Републичке управе за игре на срећу и Министарства финансија Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана