Уништио инвентар три кафића и пољопривредне апотеке у Лакташима

Срна
Уништио инвентар три кафића и пољопривредне апотеке у Лакташима

БАЊАЛУКА - Полиција је ухапсила Н.Л. због уништавања инвентара угоститељских објеката и инвентара пословног субјекта у Лакташима.

Полицијској управи Бањалука јуче су се овим поводом обратили власници три угоститељска објекта из Лакташа, као и власник пољопривредне апотеке.

Они су пријавили да је непознато лице у току ноћи оштетило више столова и столица из башта угоститељских објеката које је избацило на простор Трга Предрага Будића у Лакташима, као и да је оштетило инвентар пословног субјекта, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Полицијски службеници су истог дана, вршећи редовне послове и задатке, примјетили лице Н.Л. који се оглушило о наређење да се заустави, те се дало у бијег, а након што је сустигнуто, ухапшено је и спроведен у просторије полицијске станице Лакташи.

Након криминалистичке обраде, уз сагласност дежурног Окружног тужиоца, ухапшено лице пуштено је на слободу.

О свему је обавијештен дежурни Окружни тужилац јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио полицијским службеницима да, након прикупљања свих чињеница, доставе извјештај о почињеним кривичним дјелима спречавање службеног лица у вршењу службене радње и оштећење и одузимање туђе ствари.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана