Украо аутомобил, бицикл и робу из продавнице

Срна
Украо аутомобил, бицикл и робу из продавнице

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Лице чији су иницијали Е.А. из Источне Илиџе ухапшено је због сумње да је на подручју општине Источно Ново Сарајево починило више кривичних дјела, међу којима је крађа аутомобила.

Ово лице, које је ухапшено у понедјељак, 19. априла, сумњичи се да је истог дана у Спасовданској улици отуђило више артикала из трговинске радње.

Е.А. се сумњичи и да је у истој улици у стубишту зграде исписало графите, а у Хиландарској улици из хаустора украло бицикл, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Исто лице је осумњичемо и да је у суботу, 17. априла, украло више артикала из радње у Спасовданској улици, те да је током ноћи са 17. на 18. април са паркинг-простора у истој улици отуђило путнички аутомобил, којим је у Улици Петра Кочића у Источном Новом Сарајеву слетило са коловоза, чиме је на аутомобилу нанесена материјална штета.

Отуђени аутомобил и бицикл су пронађени и враћени власницима, а након документовања предмета притив Е.А. биће поднесен извјештај за почињена кривична дјела Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана