Украденим предметима опремио своју викендицу: Ухапшен пљачкаш из Модриче

ГС
Украденим предметима опремио своју викендицу: Ухапшен пљачкаш из Модриче

ДОБОЈ - Лице из Модриче С.В. ухапшено је због сумње да је из куће и викендице на подручју ове општине украло намјештај, бијелу технику, електро-моторне уређаје и друге предмете.

Украдени предмети су пронађени и биће враћени власницима након окончања поступка, саопштено је из Полицијске управе Добој.

У саопштењу је наведено да су припаници Полицијске станице Модрича јуче ухапсили лице С.В., које је осумњичено да је кривична дјела тешка крађа извршило током априла.

"На основу наредбе Основног суда у Модричи и Основног суда у Добоју полицијски службеници су извршили претресе на двије локације на подручју Модриче и подручју Добоја које користи ово лице и том приликом пронађени су предмети који потичу из ових кривичних дјела", додали су из полиције.

Након документовања предмета против С.В. ће Окружном тужилаштву Добој бити достављен извјештај о извршеним кривичним дјелима.

Срна сазнаје да је осумњичено лице отуђеним предметима опремило своју викендицу на подручју Добоја.

Полиција је јуче у Дервенти ухапсила лице са подручја овог града чији су иницијали Д.Р. јер је управљало возилом са 2,10 промила алкохола у организму.

У протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Добој евидентирана су два кривична дјела и три саобраћајне незгоде.

Није било евидентираних нарушавања јавног реда и мира, наводи се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана