Украден гол са фудбалског терена

ГС
Foto: Аваз

Невјероватна ситуација догодила се у Хрватској, гдје су клубу из мјеста код Пожеге са фудбалског терена лопови украли гол. Полиција трага за непознатим починиоцима.

- Полицајци трагају за непознатим починиоцем против кога слиједи кривична пријава. У ноћи између 28. и 29. марта, у мјесту Михаљевци на стадиону, непознати починиоц (или више њих) отуђио је гол у власништву фудбалског клуба - рекли су у суботу из пожешке полиције.

Дошли ујутро и није га било
Портал Даница.хр преноси да су у клубу ФК Кроатиа Михаљевци изненађени овом невјероватном крађом. Кажу како им је нестао стари гол који је био смјештен поред терена, дужине седам и висине 2,5 метара.

- То је био велики челични гол тежак најмање 250 килограма, нас пет-шест га је носило. У четвртак смо били ту негдје до 21.30 сати, а кад смо у петак дошли око 8 ујутро – имали смо шта да видимо: нема нам гола - испричали су у клубу.

Алуминијски панои
Кажу како је то учинио неко ко добро познаје простор око терена. Дошли су са задње стране како се не би упалила рефлекторска свјетлост са сензором и углавном су ходали по трави да не оставе трагове. 

То није први случај крађе са стадиона код Пожеге. Већ су им крали дио крова, линију, компресор, а нестали су и алуминијски рекламни панои које су били купили од Камен Инграда.

- Украли су нам три нова алуминијска паноа. Починиоци никада нису пронађени - кажу у клубу.

На питање сумњају ли можда на некога, кажу како је лако могуће да је то учинио неко из села.

- Немамо никаквих доказа, али могуће је да је тај челични гол требао некоме за стубове - нагађају у ФК Kроатији, преноси Аваз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана