УКЦ Тузла: Двије особе хоспитализоване, трећа преминула

Г.С.
УКЦ Тузла: Двије особе хоспитализоване, трећа преминула

ТУЗЛА - Три особе рањене су у данашњем крвавом пиру који се десио у Градачцу када је Нермин Сулејмановић убио супругу и још двије особе.

Како је за портал „Аваза" потврђено из УКЦ Тузла, хоспитализована је једна женска особа која се налази на клиници за анестезиологију и реуматологију због простријелне ране грудног коша.

- Друга особа се налази на ортопедији, а ријеч је о мушкарцу Н.П. због повреда доњих екстремитета. Трећа особа била је примљена на клинику за анестезиологију и реуматологију, али је након реанимације нажлост проглашена смрт – рекла је за портал „Аваза" портпарол УКЦ Тузла Ерсија Ашчерић.

Подсјетимо, из Тужилаштва је раније речено да су рањене пунољетне особе. 

- Ради се о пунољетним особама. Осумњиченог Нермина Сулејмановића (35) из Градачца су полицијске снаге лоцирале на ширем подручју Градачца. Он је починио самоубиство. Сулејмановић је из пиштоља усмртио своју бившу супругу и два мушкарца, оца и сина. Ранио је једног полицајца, те још једног мушкарца и жену на различитим локацијама у Градачцу. Полицијске снаге су на терену. Увиђај ће обавити дежурни тужилац у сарадњи с истражитељима Сектора криминалистичке полиције МУП-а ТК и ОКП ПУ Градачац – речено је из Тужилаштва ТК. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана