УКЦ Бањалука: Осумњичени за убиство монаха пуштен из болнице

Јелена Станић
Foto: Д. Поздеровић

БАЊАЛУКА - Драган Шево (40) који је осумњичен за убиство монаха манастира Глоговац код Шипова Стефана Ачића (62), пуштен је данас из Универзитетског клиничког центра Републике у Бањалуци, потврђено је "Гласу Српске".

Шево се 9. децембра ранио ножем приликом хапшења, након што га је полиција послије дводневног скривања пронашла у бањалучком мотелу "Нана". Он је из мотела изнесен на носилима те је возилом Хитне помоћи превезен у УКЦ.

- Пацијент је након оперативног збрињавања у Клиници за анестезију и интензивно лијечење био хоспитализован у Служби за торакалну хирургију гдје је лијечење успјешно окончано и данас је отпуштен уз терапијске препоруке - казали су у УКЦ-у.

Шево је осумњичен да је монаха убио 7. децембра око 19 часова у трпезарији у манастира Глоговац, након што су заједно вечерали. Ачић  је преминуо усљед искрварења након што му је ножем пробијена плућна артерија.

Током истраге полиција је ухапсила мушкарца који га је довезао до манастира и сачекао га испред те након злочина одвезао у Бањалуку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана