Ухапшено шест лица на граничним прелазима

Срна
Ухапшено шест лица на граничним прелазима

САРАЈЕВО - На граничном прелазу Брод данас је ухапшено лице чији су иницијали И.И. након што је утврђено да је за њим Полицијска станица Пале расписала потрагу због утаје.

Овај држављанин БиХ контролисан је на уласку у БиХ и предат припадницима Полицијске станице Брод, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

Припадници Јединице граничне полиције Зворник јуче су на изласку из БиХ на прелазу Шепак ухапсили лице чији су иницијали Б.М, које потражује Основни суд у Зворнику ради издржавања казне затвора, док је при уласку у БиХ на прелазу Каракај лишен слободе лице С.С. јер га потражује Основни суд у Бијељини, такође, ради издржавања казне затвора.

Службеници ове јединице су на прелазу Каракај, на уласку у БиХ, ухапсили и држављанина БиХ и Србије чији су иницијали М.К, након што је установљено да га потражује Основни суд на Сокоцу ради издржавања казне затвора.

Све три особе су предате службеницима Окружног центра Судске полиције Бијељина.

На Аеродрому Тузла на лету из Малмеа припадници Граничне полиције БиХ лишили су слободе лице чији су иницијали Ћ.М. јер је за њим Министарство унутрашњих послова Кантона Сарајево расписало потрагу због фалсификовања исправе.

На прелазу Градишка ухапшено је лице Е.Х. јер је установљено да је за њим Кантонално тужилаштво у Тузли расписало потрагу због кривичног дјела лака тјелесна повреда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана