Ухапшено пет пијаних возача који су учествовали у саобраћајним незгодама

Срна
Foto: Г.С.

БАНЈАЛУКА - Припадници Полицијске управе Бањалука ухапсили су током викенда пет возача, јер су под дејством алкохола учествовали у саобраћајним незгодама.

У Улици Браће Југовића ухапшено С.М. из Бањалуке, јер је управљајући путничким возилом марке “рено” учествовао у саобраћајној незгоди, а испитивањем је утврђено присуство два промила алкохола у организму.

М.П. из Бањалуке ухапшен је у Карађорђевој улици након што је управљајући путничким возилом марке “ланчиа” учествовао у саобраћајној незгоди. Кодо овог лица утврђено је 2,35 промила алкохола у организму.

Припадници полиције су у мјесту Трн ухапсили особу Н.П. из Бањалуке, јер је управљајући путничким возилом марке “опел” учествовала у саобраћајној незгоди, а код њега је тестирањем утврђено присуство 2,63 промила алкохола у крви.

У Солунској улици у Бањалуци ухапшено лице из овог града С.М, које је управљајући путничким возилом марке “фолксваген” учествовало у саобраћајној незгоди.

Код овог лица је тестирањем утврђено присуство 1,80 промила алкохола у крви.

Лице из Кнежева  Н.Л. ухапшено је у Зеленгорској улици јер је управљајући путничким возилом марке “фолксваген” учествовало у саобраћајној незгоди, а код њега је тестирањем утврђено присуство 1,62 промила алкохола у организму.

Полицијска управа Бањалука позива учеснике у саобраћају да поштују законске одредбе, а посебно на возаче моторних возила да не управљају возилом под дејством алкохола, јер су неприлагођена брзина и вожња под утицајем алкохола узрок саобраћајних незгода са најтежим последицама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана