Ухапшено пет лица, одузета дрога и оружје

Срна
Ухапшено пет лица, одузета дрога и оружје

ДОБОЈ - Полиција је у Петрову ухапсила пет лица након што је претресом стана и помоћних објеката, које за становање у овој општини користи лице са подручја Добоја чији су иницијали С.С, пронашла и одузела дрогу и оружје, саопштено је из Полицијске управе Добој.

Постоји основ сумње да је лице С.С. извршило кривична дјела неовлаштена производња и промет дроге, омогућавање уживања дроге и недозвољена производња и промет оружја или експлозивих материја.

Приликом претреса који је извршен јуче одузета је дигитална вага за прецизно мјерење, 11 ручно справљених цигарета "џоинт", више предмета који служе за комзумирање дроге са траговима бијеле прашакасте материје, два мобилна телефона, једна ручна бомба и 11 комада пиштољске муниције.

Ухапшеним су и лица С.Г. из Петрова и А.Х. са подручја Добоја, те З.А. из општине Добој Исток и А.Г. из Маглаја, која су затечена у стану и која се терете због почињеног прекршаја ометање државних органа, привредних друштава и других правних лица у вршењу јавних функција.

У акцији су учествовали полицијски службеници Полицијске управе Добој у сарадњи са полицијским службеницима Јединице жандармерије Управе полиције МУП-а Републике Српске.

По комплетирању и документовању предмета Окружном јавном тужилаштву Добој биће достављен извјештај о извршеним кривичним дјелима, наводи се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана