Ухапшено лице које је бјежало од полиције

Срна
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА- Припадници Полицијске управе Бањалука ухапсили су лице из овог града А.О. које се оглушило на полицијско наређење и дало у бијег, а одбило је и тестирање на дрогу и алкохол.

Полицајци су у сриједу, 7. фебруара, у 23.10 часова у Бањалуци уочили ово лице, које је почело да бјежи кад их је видјело, али је убрзо сустигнуто и ухапшено, саопштено је Полицијске управе Бањалука.

Лице А.О. ухапшено је због прекршаја ометање државних органа, привредних друштава и других правних лица у вршењу јавних функција, а о случају је обавијештен дежурни судија Основног суда у Бањалуци - Одјељење за прекршаје.

У саопштењу је наведено и да су припадници Полицијске станице Лакташи извршили увиђај на лицу мјеста саобраћајне незгоде која се јуче догодила у Трну, а у којој је повријеђено лице из Лакташа чији су иницијали Д.Ј, које је управљало мопедом "соник", а љекарска помоћ му је указана на Универзитетском клиничком центру Републике Српске.

На подручју Полицијске управе Бањалука јуче су евидентирана три кривична дјела, једно нарушавање јавног реда и мира, 10 саобраћајних незгода, у којима су четири лица задобила тјелесне повреде, као и шест пожара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана