Ухапшено 16 пијаних возача

Срна
Ухапшено 16 пијаних возача

ГРАДИШКА - На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Градиша санкционисана су 53 возача због алкохола, од којих је 16 лишено слободе јер су имали више од 1,50 промила.

У досадашњем току акције чији је циљ повећања степена безбједности свих учесника у саобраћају, 46 возача санкционисано је због прекорачења брзине, саопштено је из Полицијске управе Градишка.

Током акције јуче је од лица чији су иницијали Љ.Ђ. из Дервенте, које је вишеструки повратник у чињењу прекршаја, у мјесту Кобаш код Српца привремено одузет аутомобил “алфа ромео”. Контролом је утврђено да је то лице управљало возилом под дејством алкохола прије стицања права на управљање.

Провјером у регистру новчаних казни утврђено је да то лице има дуг у износу од 11.450.00 КМ. Ова акција се спроводи од 25. априла до 25. маја.

Полицијска управа Градишка апелује да се сви грађани придржавају одредби Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ, како би властиту безбједност и безбједност других грађана подигли на што већи ниво.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана