Ухапшени у акцији „Window“ спроведени у тужилаштво

GS
Foto: Atv

Ухапшени у акцији "Window" спроведени су у просторије Окружног јавног тужилаштва у Бањалуци.

Подсјећамо, пет особа ухапшено је у оквиру полицијске акције ”Window" усмјерене на разбијању криминалне групе која је, како се сумња, организовано обијала куће и станове широм Републике Српске одакле су крали новац и вриједније предмете.

У акцији су учествовали Управа криминалистичке полиције МУП-а Српске и полицијске управе Градишка, Бањалука, Добој, Бијељина, Зворник и Источно Сарајево.

”Акција ”Window" се спроводи под надзором Окружног јавног тужилаштва у Бањалуци и ухапшено је пет особа и то С.С., Б.С., Д.Ј., Д.М. и Б.М. У току су претреси на више локација широм Српске”, рекли су раније данас из МУП-а Српске.

Из полиције је још речено да је ухапшена група осумњичена за 12 кривичних дјела тешке крађе. Међутим, сумња се да је број провала које су починили далеко већи, али да оштећени пријавили нису пријавили, преноси Атв.

”МУП Републике Српске позива грађане који су у протекла три мјесеца имали провале у њихове стамбене или пословне објекте, а која дјела нису пријавили полицији, да то учине у надлежним полицијским станицама или путем бесплатног броја телефона 122”, наводе у МУП Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана