Ухапшени након што је преминуо грађевинац повријеђен на Бјелашници

Срна
Ухапшени након што је преминуо грађевинац повријеђен на Бјелашници

САРАЈЕВО - Сарајевска полиција ухапсила је лице из Источног Сарајева чији су иницијали Д.Т. и Сарајлију чији су иницијали М.П. због постојања основа сумње да су починили тешка кривична дјела против опште безбједности људи и имовине, а у вези са кривичним дјелом непрописно и неправилно извођење грађевинских радова.

Они су ухапшени јуче након што је на Клиници ургентне медицине у Сарајеву преминуо радник из Завидовића чији су иницијали Е.Џ, који је претходно на Бјелашници доживио несрећу приликом извођења грађевинских радова.

У данашњем полицијском извјештају наведено је да је дежурна служба Шесте полициске управе јуче у 13.15 часова обавијештена да је приликом обављања грађевинских радова на објекту у мјесту Бабин до, подручје општине Трново, Е.Џ. пао и задобио повреде.

Полицијски службеници су доласком на лице установили да је повријеђено лице возилом хитне помоћи превезено на Клинику ургентне медицине, гдје је у 15.50 часова од задобијених повреда преминуло.

О догађају је обавијештен дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево који је руководио увиђајем који су обавили полицијски службеници, уз ангажман инспектора заштите на раду и сталног судског вјештака заштите на раду.

Полицијски службеници настављају рад на документовању наведених кривичних дјела. /крај/веб/ам
 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана