Ухапшени мушкарац и жена због наношења тешких повреда

Срна
Ухапшени мушкарац и жена због наношења тешких повреда

САРАЈЕВО - Полиција Кантона Сарајево ухапсили је жену и мушкарца због сумње да су оштрим предметом нанијели тешке повреде лицу чији су иницијали Џ.С, на подручју сарајевске општине Ново Сарајево.

Жена чији су иницијали М.З. /35/ и мушкарац А.К. /28/ ухапшени су синоћ и предати у просторије за задржавање ухапшених особа, док се над њима наставља криминалистичка обрада, саопштено је из МУП-а Кантона Сарајево.

Истог дана, у сарајевској општини Ново Сарајево ухапшен је и М.Ј /42/ због сумње да је починио кривично дјело посједовања и омогућавања уживања дроге.

Приликом претреса, од њега је одузет пакетић хероина, а након завршене криминалистичке обраде, ухапшени је пуштен из службених просторија МУП-а Кантона Сарајево.

Полиција је синоћ у сарајевској општини Нови Град ухапсила и лице чији су иницијали К.Х /21/ код којег је, приликом претреса, пронађен и одузет пакетић спида.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва, а осумњичени је предат у просторије за задржавање ухапшених особа МУП-а Кантона Сарајево.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана