Ухапшени јер су ометали возача хитне помоћи док је збрињавао повријеђеног

Срна
Ухапшени јер су ометали возача хитне помоћи док је збрињавао повријеђеног

МРКОЊИЋ ГРАД - Припадници Полицијске управе Мркоњић Град ухапсили су лица чији су иницијали А.С. из Аустрије и М.К. из Мркоњић Града, осумњичене да су починили кривично дјело насилничко понашање.

Из Полицијске управе Мркоњић Град саопштено је да је протекле ноћи у 1.40 часова возач возила хитне помоћи мркоњићког Дома здравља пријавио полицији путем телефона да су га лица А.С. и М.К. вербално и физички ометала приликом збрињавања повријеђеног лица у угоститељском објекту у приватном власништву, у мјесту Подбрдо.

Полицијски службеници Полицијске станице Мркоњић Град изашли су на мјесто догађаја, гдје су установили да су наводи пријаве тачни, те пронашли и лишили слободе лица А.С. и М.К, наводи се у саопштењу.

О свим околностима и прикупљеним чињеницама обавијештен је дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука, који је наложио да над осумњиченим лицима буде извршена криминалистичка обрада, а да по комплетирању предмета у редовној процедури буде достављен извјештај за почињено кривично дјело насилничко понашање.

Припадници Полицијске управе Мркоњић Град настављају рад на утврђивању свих чињеница и околности у вези са овим догађајем, додаје се у саопштењу. /крај/аб

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана