Ухапшене три особе због пуцања из аутоматске пушке, у претресу пронађена дрога

ГС
Ухапшене три особе због пуцања из аутоматске пушке, у претресу пронађена дрога

БИЈЕЉИНА – Полиција у Бијељини ухапсила је Л.Ш., А.К. и Б.Ј. због пуцњаве из аутоматске пушке у Пухарама у Бијељини и посједовања дроге.

Како наводе из Полицијске управе Бијељина, полиција је јуче добила пријаву да НН лице или више њих, пуцају из ватреног оружја појединачном и рафалном паљбом у Пухарам код Бијељине.

Наводе да је полиција одмах изашла на лице мјеста и уочила аутомобил и поред возила три НН лица од којих је један имао аутоматску пушку.

"На наређење полицијских службеника да одбаце оружје исти су се оглушили и дали у бијег, приликом чега су од себе одбацили одређену количину наркотичких средстава и аутомтску пушку", наводе из Полицијске управе Бијељина.

Додају да су полицијском интервенцијом ухапшени Л.Ш., А.К. и Б.Ј. те да је пронађена и аутоматска пушка са оквиром из које је највјероватније пуцани.

"На основу наредбе Основног суда у Бијељини извршено је претресање стана и других просторија које користе ухапшени", додају из полиције.

Том приликом пронађена је и привремено одузета одређена количина марихуане, спид, ручна бомба, медицинске дроге, дробилице, новац, као и више предмета са траговима дроге на себи.

"О свему наведеном обавјештен је тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини. Ухапшени ће уз извјештај о почињеним кривичним дјелима меовлаштена производња и промет опојних дрога, недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја и изазивање опште опасности од стране полицијских службеника Полицијске управе Бијељина бити предата у надлежност и на даље поступање Окружном јавном тужилаштву у Бијељини", наводе из полиције, преносе Независне. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана