Ухапшене 2, тужилаштву пријављено још 7 особа осумњичених за неовлашћено посједовање дроге и оружја

Срна
Ухапшене 2, тужилаштву пријављено још 7 особа осумњичених за неовлашћено посједовање дроге и оружја

ТУЗЛА - Два лица су ухапшена, док ће против седам бити достављен извјештај Кантоналном тужилаштву у Тузли због сумње да су починили кривична дјела злоупотреба наркотичких средстава, недозвољено држање оружја и муниције и имовинских деликата, саопштено је данас из Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона.

Ухапшена су лица чији су иницијали М.Х. из Тузле и К.Ш. из Лукавца и они ће, уз извјештај, бити предати Кантоналном тужилаштву Тузланског кантона на даље поступање.

Након комплетирања предмета Кантоналном тужилаштву, биће достављени одговарајући извјештаји против лица чији су инцијали А.С. и Н.А. из Градачца, С.С, А.Т. и А.О. из Тузле, А.Х. из Калесије и А.Б. из Живиница.

Приликом претреса на више локација на подручју Тузланског кантона пронађено је више мањих и већих паковања са садржајем опојне дроге, шест дигиталних вага, два пиштоља, аутоматска пушка, 50 метака, двије таблете „субоксон“, као и други предмети који могу послужити као доказ у каснијем поступку.

Претреси су извршени по налогу општинских судова.

Пронађени предмети и материје привремено су одузети ради вјештачења, а полиција предузима радње на документовању предмета, те ће након комплетирања предмета доставити извјештај Кантоналном тужилаштву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана