Ухапшена жена осумњичена за запуштање и злоставање дјетета

Срна
Ухапшена жена осумњичена за запуштање и злоставање дјетета

САРАЈЕВО- Припадници Јединице граничне полиције Зворник ухапсили су жену чији су иницијали Р.Н. јер је провјерама утврђено да је Полицијска управа Бањалука расписала потрагу за њом због кривичног дјела запуштање и злостављање дјетета.

Из Граничне полиције БиХ саопштено је да је ухапшена је контролисана јуче на изласку из БиХ, на граничном прелазу Каракај и предата је службеницима Полицијске управе Зворник.

Припадници ове јединице су у суботу, 8. јула, ухапсили мушкарца чији су иницијали С.Н. јер је установљено да га потражује Основни суд у Власеници ради издржавања казне затвора, а контролисан је на уласку у БиХ на прелазу Братунац и предат службеницима Окружног центра Судске полиције Бијељина.

Истог дана припадници Јединице граничне полиције Хум ухапсили су мушкарца чији су иницијали А.М. јер је утврђено да је Министарство унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске расписало потрагу за њим због кривичног дјела избјегавање давања издржавања, а контролисан је на изласку из БиХ на прелазу Хум, те предат службеницима МУП-а Републике Српске.

Припадници Јединице граничне полиције Градишка јуче су на прелазу Градишка ухапсили мушкарца чији су иницијали А.П. при уласку у БиХ јер је утврђено да га потражује Општински суд у Бугојну ради издржавања казне затвора и предат је службеницима Центра судске полиције у Посавском кантону. Истога дана, припадници Јединице граничне полиције Орашје, ухапсили су мушкарца чији су иницијали К.Ф. на уласку у БиХ јер је утврђено да га потражује Основни суд у Зворнику због тешке крађе. Он је контролисан на прелазу Шамац и предат је службеницима Окружног центра Судске полиције Бијељина.

Припадници Граничне полиције ухапсили су у понедјељак, 10. јула, приликом изласка из БиХ на прелазу Дољани, мушкарца чији су иницијали Л.Ч. јер је Полицијска управа Високо расписала потрагу за њим због крађе и предат је службеницима Полицијске управе Чапљина.

Припадници Јединице граничне полиције Требиње у суботу, 8. јула, ухапсили су жену чији су иницијали З.С. након што је установљено да је потражује Основни суд у Зворнику ради издржавања казне затвора. Она је контролисана на изласку из БиХ на прелазу Делеуша и предата службеницима Окружног центра Судске полиције Требиње.

Припадници Граничне полиције су у суботу, 8. јула, приликом уласка у БиХ на прелазу Брод ухапсили мушкарца чији су иницијали Н.С. јер је утврђено да га потражује Основни суд у Шамцу због кривичног дјела неовлаштена производња и промет дроге, а предат је службеницима Окружног центра Судске полиције Добој.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана