Ухапшена пијана жена која је слетјела са коловоза

Срна
Ухапшена пијана жена која је слетјела са коловоза

МРКОЊИЋ ГРАД - Жена из Шипова чији су иницијали Ј.Л. слетјела је "голфом" са коловоза у овом мјесту када је изгубила контролу над возилом, након чега је ухапшена због недозвољене количине алкохола у крви.

Портпарол мркоњићке Полицијске управе Божана Вулин рекла је Срни да у овој незгоди, која се догодила протекле ноћи 20 минута послије поноћи у Книнској улици, није било повријеђених.

Она је додала да је код жене Ј.Л. алко-тестирањем утврђено 1,65 промила алкохола у крви, након чега је лишена слободе до отрјежњења.

Увиђај су извршили полицијски службеници Полицијске станице Шипово и рад на документовању саобраћајне незгоде је у току.

Полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Мркоњић Град ухапсили и возача из Шипова чији су иницијали С.В. код којег је тестирањем утврђено 1,91 промила алкохола у крви.

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Мркоњић Град јуче није било евидентираних кривичних дјела, као ни случајева нарушавања јавног реда и мира. /крај/дел/длу

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана