Ухапшена једна особа, у претресима пронађени дрога, оружје и муниција

Срна
Foto: Илустрација

ТУЗЛА- Мушкарац из Лукавца ухапшен је због сумње да је продавао дрогу, а против осам лица ће бити поднесени извјештаји тузланском Кантоналном тужилаштву.

Ухапшен је мушкарац Е.К. /35/ из Лукавца, а извјештаји ће бити поднесени против Д.Х. /36/, Е.Ј. /34/, А.Џ. /24/ и В.Ђ. /23/, сви из Тузле, Б.Ш. /26/ и М.Б. /29/ из Градачца, те М.А. /30/ из Лукавца и А.В. /49/ из Сребреника, саопштено је данас из Министарства унуташњих послова /МУП/ овог кантона.

У претресима у Тузли, Лукавцу, Градачцу и Сребренику пронађена су 43 паковања дроге различите величине, 10 паковања биљне дроге, шест дигиталних вага за прецизно мјерење, четири дробилице за дрогу.

Пронађен је и пиштољ са припадајућим оквиром, 23 комада муниције различитог калибра, двије ручне бомбе, грађевинска колица, алат, таблет, мобилни телефони и други предмети који могу послужити као доказ у каснијем поступку.

Пронађени предмети и материје су привремено изузети ради вјештачења, а полицијски службеници подузимају даље мјере и радње на документовању предмета. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана