Ухапшена једна особа из Коњица: Пронађено 14 стабљики марихуане и пиштољ

ГС
Ухапшена једна особа из Коњица: Пронађено 14 стабљики марихуане и пиштољ

Ухапшена особа је криминалистички обрађена, те ће против ње у законском року бити поднесен Извјештај о почињеним кривичним дјелима надлежном Тужилаштву

Полицијски службеници Федералне управе полиције јуче су под надзором Кантоналног тужилаштва Херцеговачко-неретванског кантона – Подручног тужилаштва Коњиц, подузимајући мјере и радње из своје надлежности ухапсили особу иницијала А.К. (1991.) са подручја општине Коњиц које се сумњичи за извршење кривичних дјела „Неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога“, „Неовлаштено набављање, држање или продаја оружја или битних дијелова за оружје“ у Херцеговачко-неретванском кантону.

У склопу наведених активности, а по Наредби Опћинског суда у Коњицу извршен је претрес покретне и непокретне имовине коју користи осумњичено лице у чијем дворишту је пронађено 14 стабљика засада НН биљке која асоцира на опојну дрогу канабис, пиштољ са три метка, одређена количина зељасте материја зелене боје, НН сјеменке које асоцирају на сјеменке биљке канабис, вага за прецизно мјерење, мобилни телефон, те други предмети који потичу или се доводе у везу са кривичним дјелима.

Ухапшена особа је криминалистички обрађена, те ће против ње у законском року бити поднесен Извјештај о почињеним кривичним дјелима надлежном Тужилаштву. Асистенцију Федералној управи полиције приликом реализације акције пружило је Министарство унутрашњих послова Херцеговачко-неретванског кантона, Полицијска управа Коњиц, преноси Дневни Аваз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана