Ухапшена двојица осумњичених за трговину кокаина

СРНА
Ухапшена двојица осумњичених за трговину кокаина

САРАЈЕВО, - Федерална полиција ухапсила је у Сарајеву два лица чији су иницијали Е.А. /44/ и С.М. /40/ због сумње да су на подручју Кантона Сарајево неовлаштено набављали кокаин коју су, затим, паковали и припремали с циљем даљег стављања у промет трећим лицима

. На основу наредби Општинског суда у Сарајеву, извршени су претреси више објеката и моторних возила које користе ова лица, те је пронађена одређена количина кокаина, ватрено оружје, муниција и други предмети који потичу или се доводе у везу са овим кривичним дјелом.

Ухапшена лица осумњичени су да су током 2023. године починила кривична дјела неовлаштена производња и стављање у промет дроге.

Ова лица криминалистички су обрађене у службеним просторијама Федералне управе полиције, а једна од њих је пуштена кући и биће предата надлежном тужилаштву уз извјештај о почињеном кривичном дјелу, који ће донијети одлуку о његовом даљем статусу.

Из полиције су навели да трећа осумњичена особа није пронађена и да ће бити накнадно криминалистички документована. Из Федералне управе полиције је саопштено да су лица ухапшена јуче на подручју општина Нови Град и Илиџа у предмету "Извор два", под надзором Тужилаштва Кантона Сарајево.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана