Ухапшена два тридесетогодишњака, пронађена дрога и три пиштоља

Срна
Ухапшена два тридесетогодишњака, пронађена дрога и три пиштоља

САРАЈЕВО - Сарајевска полиција ухапсила је лица чији су иницијали Т.П. (30) из Сарајева и С.Ј. (30) из Хаџића због основане сумње да су починили кривична дјела неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога.

Полицијски службеници Одјељења за борбу против злоупотреба опојних дрога Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево јуче су у акцији "Каспер два", на основу наредбе Општинског суда Сарајево и под надзором поступајућег тужиоца Кантоналног тужилаштва, извршили претрес стана у Улици Куловића и пословног простора у Улици Шеноина на подручју општине Центар Сарајево.

Полиција је приликом претреса пронашла и одузела три пиштоља са припадајућим шанжером и мецима, један пвц пакетић са дрогом кокаин тежине пет грама, двије пвц кесице спида тежине 80 грама, те 11 пвц кесица у којима се налази 53 комада таблета екстазија.

Током претреса пронађен је и један пвц пакет у којем се налазио спид тежине 1.106 грама, пвц пакетић спида тежине седам грама, пвц пакетић спид тежине три грама, као и један пвц пакетић марихуане тежине 16 грама.

Пронађена је и одузета једна дигитална вага за прецизно мјерење и вагање на којој се налазе трагови непознате материје која асоцира на опојну дрогу, саопштено је из МУП-а Кантона Сарајево.

Полицијски службеници су јуче у 13.00 часова на основу наредбе Општинског суда Сарајево извршили претрес куће у Улици Доња Раштелица, подручје општине Хаџићи, а коју користи лице С.Ј. које је лишено слободе.

Током претреса у Хаџићима пронађен је и одузет један пвц пакетић тежине три грама и један тежине 13 грама спида, један пакетић са сухом зељастом материјом која својим изгледом подсјећа на марихуану и један мобилни телефон.

О наведеном је обавијештен тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, а лица предата у просторије Јединице за осигурање објеката и задржавање особа лишених слободе МУП-а Кантона Сарајево.

Полицијски службеници настављају рад на документовању наведених кривичних дјела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана