Ухапшена четири мушкарца из Угљевка због физичког напада и изнуде

Срна
Ухапшена четири мушкарца из Угљевка због физичког напада и изнуде

БИЈЕЉИНА - Бијељинска полиција ухапсила је четири мушкарца из овог града и Угљевика јер су од оштећеног лица изнудили новац, разбили му телефон и физички напали у стану у који је било позвано на журку.

Ухапшена су лица чији су иницијали Г.Т, С.Ј, С.П. и П.Г и у току је криминалистичка обрада, а о свему је обавијештен поступајући тужилац бијељинског Окружног јавног тужилаштва, саопштено је данас из Полицијске управе Бијељина.

Полицијској станици Бијељина два јуче је оштећено лице пријавило да су га њему позната лица позвала на журку у стану у Бијељини, у којем су била четири мушкарца, од којих му је само један био познат и почели да га физички нападају, тражећи му новац.

Оштећени је пријавио и да су му разбили мобилни телефон, уз пријетње да наведени догађај не пријављује полицији.

“Наведена лица су од оштећеног узела кључеве од стана и новац у њему, као и
кључеве од његовог возила. Возилом су га одвезла према мјесту Бријесница на подручју Бијељине, гдје су га држала неко вријеме, након чега су му вратила кључеве од возила и стана, а новац задржала”, наведено је у саопштењу.

Оперативним радом на терену и брзим реаговањем припадника Полицијске управе
Бијељина лица су идентификована, пронађена и ухапшена, а оштећено лице је хоспитализовано у Медицинском центру Бијељина.

“Након комплетирања и документовања предмета против лица Г.Т, С.Ј, С.П. и П.Г. слиједи извјештај због постојања основа сумње да су починила кривична дјела тјелесна повреда и изнуда”, наведено је у саопштењу. /крај/ам/вј

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана