Ухапшен Зворничанин који је напао и повриједио жену из Лознице

Jасмина Салопек
Ухапшен Зворничанин који је напао и повриједио жену из Лознице

ЗВОРНИК- Вељко Т. Из зворничког насеља Брањево ухапшен је због сумње да је напао и повриједио Гордану М. из Лознице у угоститељском објекту у Шепку код Зворника након чега је био у бјекству, потврђено је "Гласу Српске".

Полицијска управа Зворник саопштила је да им је у уторак око 21 час случај пријавио  Р. В. из Роћевића, а да је осумњичени ухапшен сљедећег дана.

- Жена се јавила у Дом здравља у Зворнику, гдје су јој констатоване лаке тјелесне повреде. Осумњичени је ухапшен због сумње да је починио кривично дјело убиство - наводи се у саопштењу.

Према незваничним информацијама, до напада је дошло у угоститељском објекту "Коноба" у Шепку, чији је власник Радивоје В. који је и пријавио случај полицији.

- Полицајци Полицијске станице Козлук ће након криминалистичке обраде В. Т., исто предати у законском року уз извјештај о кривичном дјелу  Окружном јавном тужилаштву Бијељина на даље задржавање- рекли су у полицији.

Из полиције додају да се осумњиченом, док је био у бjекству, на терет стављају кривична дјела тјелесна повреда, угрожавање сигурности и прогањање.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана