Ухапшен због туче у угоститељском објекту у Kорају

Срна
Ухапшен због туче у угоститељском објекту у Kорају

БИЈЕЉИНА- Припадници Полицијске станице Лопаре ухапсили су мушкарца чији су иницијали Е.А. из Кораја у општини Лопаре због туче у угоститељском објекту у којој је повријеђено једно лице, саопштено је из Полицијске управе Бијељина.

Надлежна Полицијска станица запримила је јуче неколико минута након поноћи пријаву да лица Е.А. и А.Ж, обојица из Кораја, нарушавају јавни ред и мир у угоститељском објекту у Корају.

Полицијски службеници су одмах изашли на лице мјеста и утврдили да је оштећен инвентар угоститељског објекта, те разбијено вјетробранско стакло на путничком аутомобилу паркираном испред објекта.

А.Ж. је у тучи задобио повреде и након указане медицинске помоћ у Дому здравља Челић транспортован је у Универзитетски клинички центар Тузла, гдје је задржан на даљем лијечењу.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини који је наложио да се након комплетирања и документовања предмета надлежном тужилаштву достави извјештај о почињениом кривичном дјелу учествовање у тучи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана