Ухапшен због пријетњи и напада на полицајца

Н.Т.
Ухапшен због пријетњи и напада на полицајца

МИЛИЋИ – Полиција је ухапсила С.Б. из Милића ухапшен је због напада и пријетњи убиством полицајца који у том моменту није био на дужности и који је успио да га савлада.

Како је саопштено из Полицијске управе Зворник све се десило 28. септембра у поподневним часовима, а након хапшења код осумњиченог С.Б. је пронађена муниција.

Како су навело поменутом лицу се на терет ставља да је почило кривична дјела угрожавање сигурности и тјелесна повреда.

- Полицијској станици Милићи је пријављено да је лице С.Б., уз упућивање пријетњи опасних по живот, физички налало полицијског службеника ПС Милићи који је био ван дужности. Поступајући по наведеној пријави, полицијски службеници ПС Милићи су изласком на лице мјеста потврдили наводе исте, те затекли наведено лице које је од стране полицијског службеника већ било стављено под контролу- наводи се у саопштењу.

Додаје се да је полицијском службенику указана љекарска помоћ у надлежној здравственој установи.

На основу Наредбе Основног суда Власеница, а уз претходну сагласност поступајућег тужиоца, полицијски службеници извршили претрес куће и помоћних објеката које користи лице С.Б.

- Пронађени и одузети предмети: ловачки опасач са шест патрона, електро детонаторска каписла и руски сигнални пиштољ са двије папирне кутије за пушчане патроне са 16 комада патрона- стоји у саопштењу.

Наглашава се да ће све даље мјере и радње на документовању наведених кривичних дјела предузимају се под надзором поступајућег тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево Подручна канцеларија Власеница.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана