Ухапшен због напада на полицајце у Добоју

Срна
Ухапшен због напада на полицајце у Добоју

ДОБОЈ – Добојска полиција ухапсила је јуче Амира Машића (25) из Маглаја осумњиченог да је 26. марта напао полицајце који су га је покушали зауставити, ударивши прво својим аутомобилом у службено полицијско возило у којем је био један полицајац, а затим покушао ударити и полицајца који је био поред возила.

Све се десило око 17.10 часова у мјесту Доња Пакленица када је полицијска патрола покушала зауставити ауди којим је управљао великом брзином, а након овог инцидента осумњичени мушкарац је био побјегао, те се неколико дана крио али га је јуче полиција пронашла и ухапсила.

Како је саопштено из Полицијске управе Добој, за пријављеног А.М. , којег терете за напад на службено лице у вршењу службене дужности, постоји основ сумње да се приликом контроле саобраћаја оглушио о наредбу полицијских службеника да заустави ауди којим је управљао а на којем су биле неприпадајуће регистарске ознаке.

"Аудијем је ударило у службено возило марке пежо а затим са директном намјером да нападне полицијског службеника усмјерило возило према истом, што је полицијски службеник избјегао. Након наведеног лице иницијала А.М. се великом брзином удаљио регионалним путем у правцу Шеварлија, подручје града Добоја", навели су из полиције.

Након криминалистичке обраде он је данас предат у надлежност Окружног јавног тужилаштва Добој.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана