Ухапшен због наношења тешких повреда двојици држављана Србије

Срна
Foto: Илустрација

БИЈЕЉИНА- Бијељинска полиција ухапсила је лице из овог града чији су иницијали А.Д, које је нанијело тешке повреде двојици држављана Србије испред ноћног клуба у Бијељини.

Полицијској станици Бијељина јуче је у 1.45 часова пријављено да су у Улици Стефана Дечанског испред ноћног клуба у овом граду физички нападнута два држављанина Србије чији су иницијали Д.М. и Н.М, саопштено је данас из бијељинске Полицијске управе.

"Оштећена лица напао је непознати мушкарац који их је више пута ударио у главу, усљед чега је Д.М. задобио тешке тјелесне повреде - прелом вилице, док је Н.М. задобио тешке тјелесне повреде у виду напукнућа вилице", навели су из полиције и додали да је ове повреде констатовао љекар Медицинског центра.

Полицијски службеници су оперативним радом на терену истог дана идентификовали и пронашли лице које је држављанима Србије нанијело тешке тјелесне повреде.

"Након комплетирања и документовања предмета А.Д. ће данас, уз извјештај о почињеном кривичном дјелу тешка тјелесна повреда, бити предат у надлежност и на даље поступање Окружном јавном тужилаштву у Бијељини", навели су из полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана