Ухапшен возач поршеа који је ударио малољетника у Сарајеву

Срна
Foto: radiosarajevo.ba

​САРАЈЕВО - Бењамин Спаховић, возач теренца порше који се терети да је синоћ у сарајевском насељу Дрвенија ударио тинејџера, је ухапшен у 01:40 сати, потврђено је из МУП-а Кантона Сарајево.

Како преносе федерални медији, повријеђени младић (16) је након несреће, усљед тешких тјелесних повреда, превезен на Клинику ургентне медицине.

За сада нема званичних информација о његовом здравственом стању.

Оно што је било познато синоћ јесте да су се љекари борили за живот младића те да је имао велики хематом на мозгу и унутрашње крварење.

Саобраћајна несрећа се догодила у петак навече, око 21 сати, у улици Хамдије Крешевљаковића недалеко од тролејбуске станице, а младић је ударен код пјешачког прелаза.

Очевици кажу да су видјели аутомобил који великом брзином иде из правца Скендерије у правцу Бистрика, а да је пјешака ударио након што је нагло скренуо како би обишао тролејбус који се зауставио на Дрвенији.

Увиђајем је руководио дежурни тужилац Тужилаштва КС, а Спаховић ће након криминалистичке обраде у просторијама МУП-а бити предат у надлежност Кантоналног тужилаштва.

Осумњичени Бењамин Спаховић је од раније добро познат сарајевској полицији, а широј јавности по учешћу у србијанском ријалитију Парови и полицијској потјери која је организована за њим и још једним младићем након оружане пљачке бензинске пумпе у Вогошћи 2019. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана