Ухапшен возач који се сумњичи за смрт дјевојчице у Прњавору

Г.С.
Foto: TV K3

Нисвет Мујкић (25), возач “голфа 4, који је осумњичен да је синоћ ударио и усмртио дјевојчицу В.Р. (13) на пјешачком прелазу у Прњавору је ухапшен.

Тринаестогодишња дјевојчица В.Р. из Прњаворског насеља Бабановци погинула је код градске тржнице, у центру Прњавора, када ју је ударио аутомобил којим је управљао Нисвет Мујкић, преноси БН.

Дјевојчица је од задобијених повреда преминула на лицу мјеста, а возач је лишен слободе, што је потврђено и у бањалучком Окружном јавном тужилаштву.

“У овој саобраћајној несрећи учествовао је 25-годишњи мушкарац из Прњавора који је управљао путничким возилом марке голф 4 и пјешак малољетна тринаестогодишњакиња из Прњавора која је приликом ове саобраћајне незгоде смртно настрадала. Возач путничког моторног возила голф 4 лишен је слободе, а након криминалистичке обраде биће спроведен у Окружно јавно тужилаштво ради испитивања због почињеног кривичног дјела жУгрожавање јавног саобраћаја”, каже Маја Ђаковић Видовић, портпарол ОЈТ Бањалука.

Према незваничним информацијама, још се утвђује да ли је несрећна дјевојчица у тренутку удара стајала на тротоару или на самом пјешачком прелазу.

Двадесетпетогодишњи Нисвет Мујкић из Мравице и његов сувозач иницијала С.С. прошли су са повредама те су синоћ, непосредно након несреће, превезени у Универзитетско клинички центар Републике Српске. Из УКЦ-а је саопштено да су они опсервирани, збринути и уз терапијске препоруке, отпуштени из ове установе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана