Ухапшен возач из Шипова које је пијан изазвао удес

Срна
Ухапшен возач из Шипова које је пијан изазвао удес

БАЊАЛУКА - Возач "аудија" из Шипова чији су иницијали С.П. ухапшен је јер је, возећи под дејством алкохола, изазвао саобраћајну незгоду у којој је повријеђен сувозач чији су иницијала М.Р. из Шипова.

Саобраћајну незгоду Полицијској станици Шипово пријавио је јуче око 3.50 часова дежурни љекар Дома здравља Шипово којем се сувозач обратио за медицинску помоћ због повреда, саопштено је из Полицијске управе Мркоњић Град.

Изласком на лице мјеста полицијски службеници су установили да се саобраћајна незгода догодила око 3.00 часа у мјесту Герзово у општини Мркоњић Град у којој је возач С.П., управљајући аутомобилом "ауди", изгубио контролу, усљед чега је дошло до превртања возила.

Сувозач М.Р. је, након што му је у Дому здравља Шипово указана медицинска помоћ, упућен на даље лијечење у Универзитетски клинички центар Републике Српске.

Увиђај су извршили службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Мркоњић Град, а алкотестирањем код возача је утврђено присуство алкохола у организму од 2,16 грама по килограму.

Рад на документовању саобраћајне незгоде је у току.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана